今年區議會選舉重點追殺名單(2011年9月21日)

今日特別多人民力量嘅友仔列入追殺名單,因為民建聯B隊係唔可以被饒恕。

中西區
中環蘇浩(人民力量,你過嚟打許智峰做乜,hihi)
寶翠黃家樂(人民力量,又係狙擊啲做得嘢議員,乜居心)
上環嚴達明(人民力量,擺明打甘威,正hihi)
東華李肇昌(人民力量,又係幫土共打仗)

南區
海怡西林雨陽(人民力量,你條友未膠夠呀)

觀塘
翠翔梁穎超(人民力量,呢區我未決定支持社民連定民主黨,但追殺人民力量一定唔駛講)

屯門
友愛南黎家朗(人民力量,大佬,你條友單挑回教社區,點支持得落)

沙田
耀安朱建剛(人民力量,想幫民建聯都唔駛咁出面)
鞍泰蘇達良(人民力量)




10 thoughts on “今年區議會選舉重點追殺名單(2011年9月21日)

  1. 友愛南果條友唔係單挑,只不過民主黨蔣月蘭仲未報名

    不過點都好,果條友一定要列入重點狙殺對象

  2. 五區公投的時候,甘乃威有份幫手,你都要打?人民力量班友究竟想點? 蔡素玉、劉江華一伙又不見你們追擊,誰是主要敵人, 要搞清楚!

  3. 南區海怡選乜人好? 民主黨同人民力量都比你重點追殺, 唔通選民建聯? 個條友最近係171巴士線分折事件到應該賺到唔少分。

  4. 171拆線一事,因為班次疏咗,海怡、西邨其實唔多滿意,大街更幾乎全軍覆沒,據報有街坊投訴要行返去西邨先上到車

  5. To Jacky,
    171拆線班次疏, 我完全唔覺喎。我每日習慣7:30~8:00am在總站搭171P, 不過去到大街上面果兩個巴士站真係有機會滿晒。

  6. 原本係4-7分鐘一班,拆線後係9-11分鐘一班
    就係呢個原因每班車都多咗客,所以大街難上車

  7. 咁民建聯可能在海怡及東村賺到分, 不過就得罪晒大街班街坊。等睇11月區選結果就知。

  8. 沙田兩位明顯搞局,
    耀安選區,民主黨丁士元同民仔李世榮本來五五波,但殺出人民力量+何淑萍,丁仔危矣
    至於鞍泰蘇達良,狙擊無乜勝算既周偉東,亦係令人大惑不解

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.