唐英年乜真係打算同高登仔對話

高登admin嘅廣告

林祖舜條友想玩乜,得佢自己知。但林生應該知道,唐生膠力無窮,而高登仔最鍾意玩膠人,條友咁挑機法,恐怕真係推唐生做全年之星。

當然,高登仔應該踴躍去玩謝姓唐同姓梁兩條友,唔駛客氣,隨便慢慢玩。




7 thoughts on “唐英年乜真係打算同高登仔對話

  1. 只係得高登單打獨鬥無意思, 拖埋原居民/產子/遞補機制話題落去先可以令更多人玩埋一份,

    特別係唐唐, 佢而家似乎高左勝算, 又話佢做左n 年公職, 咁佢之前做到個政府咁膠, 我地點解可以保証佢唔會膠落去

    例如點解林鄭佢企咁硬, 但係唐唐跟林鄭同服待過同一個政府, 我地點相信唐唐上任後唔會執行林鄭既拆新界僭建問題. 仲有來港產子問題呀, 遞補機制問題呀…..

    同樣, 振英都係, 八萬五係絕對要答既野.

  2. 有一樣嘢我就絶對唔信,就是所謂振英哥不理大陸主子或權力人士勸退而自己仍然決意出選云云,這樣聽來不是非常令人感到振英哥好man咩?試想想大陸人士一個call ,他就必須仆上北京去了,他一直有人提他硏究政策,曾經說著作自己寫但其實不是,最後還是承認了。講到自己唔聽上頭命令衝出來選,反正我就不信了。有時電視畫面不知是巧合可否,振英哥總是有班大陸佬在他身邊團團轉。

  3. 最記得有次振英哥用英文扮勁評英國政治,第日俾David webb秒殺,所以振英哥玩溫情爭取喜歡睇cctvb劇集的人是可以理解的,這套路亦是大陸佬最愛用在大陸人身上。

  4. dbdb,

    振英哥咁大膽用英文去寸英國?至於唔理大陸主子勸退而自己去馬更加係吹水,除非佢肯講係乜水叫佢唔好玩,如果唔係真係要捉中央政治局常委班大頭蟲去問。

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.