太監林,你咪當人傻至得架

陳 鑑 林 證 實 黃 春 平 曾 任 職 中 聯 辦

2011-12-04 HKT 18:31
民 建 聯 立 法 會 議 員 陳 鑑 林 證 實 , 黃 春 平 曾 經 在 中 聯 辦 九 龍 工 作 部 工 作 , 現 時 已 離 職 , 並 成 為 香 港 居 民 。
與 黃 春 平 同 樣 是 觀 塘 民 聯 會 會 長 的 陳 鑑 林 表 示 , 黃 春 平 有 在 觀 塘 秀 茂 坪 北 選 區 服 務 市 民 , 認 為 「 英 雄 莫 問 出 處 」 , 加 上 他 已 離 職 多 年 , 不 應 剝 奪 他 的 被 選 權 , 亦 不 認 為 要 規 定 披 露 任 何 候 選 人 的 工 作 背 景 。

太監林,你咪當香港人唔知乜叫地下工作至得架。

只要黃春平仲係中共黨員,佢就受黨指揮,咁佢扮辭職,但繼續執行黨嘅任務係好正常,亦即表示佢唔應該參選區議會。

如果黃春平去過法輪功嘅全球退黨中心退黨又作別論,但如果係咁嘅情況,黃生依家應該人喺美國尋求政治庇護,而唔會喺香港囉。

黃春平想以示清白唔緊要,快啲去搵全球退黨中心,話自己退咗,然後辭職又選過。XDDDD




4 thoughts on “太監林,你咪當人傻至得架

  1. 其實,特首候選人照計都要照顧英語巿民,起碼候選人無咁容易肆無忌彈講大左,同埋刻意對普世核心價值避重就輕無意承膽。

  2. 可唔可以找太監林同黃春平同名的人三退。如果有同名同姓的人三退,睇來花生又漲價。

  3. 英雄莫問出處,每日大陸放150人香港零無聲出,殺傷力可真不小。真是搵笨實。到了所謂2017年,香港會多33萬愛國英雄。

  4. 香港政府頭痛緊點樣解決日益深化的矛盾。紙包唔住火,遲早會敗露。只要開多幾個電視台就得啦,中國人最鍾意舉國興典,一有舉國興典又可呃人又可呃自己又可呃到全世界。香港政府一年用咁多錢請廢柴,不如攪多幾個舉國興典賀下佢。

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.