拳頭神教挑戰每月之星寶座

香港政壇真係一百歲唔死都有新聞聽。

話說拳頭教班大帝去泛民初選辯論會現場挑機,本來已經係例牌節目,全無驚喜可言。點知呢個由黃毓民同蕭若元兩件硬膠領導嘅組織,當中有人拎出疑出社團註冊,或公司註冊之類嘅文件出嚟,之後聲稱佢地已經註冊咗叫「泛民主派」嘅團體或公司之類物體,話泛民各黨再用泛民呢個名,就告佢侵權。

D&G單嘢香港人被恰到上心口唔理,反而浪費時間做埋啲小學雞都不如嘅嘢,乜佢地無信心留住立法會個位,就改為挑戰每月之星?

佢地夠薑嘅,就響應林忌呼籲,註冊個叫中國共產黨嘅公司或組織,我買定大量萬里望花生,睇佢地敢唔敢跟。



4 thoughts on “拳頭神教挑戰每月之星寶座

  1. 中國共產黨應該唔可以…

    但係香港共產黨應該諗得過….

    泛民主派呢d根本就係土共發明的概念. 不用也罷…

  2. 政治邪教 , 無非極度個人崇拜 , 造神愚民 , 不充斥小學甚至幼稚園雞雞 , 好難長遠呃錢的.

  3. 民主黨collect skin啦,連fing 同拳都唔識分,徦設有人不停在親子王國猛話你個仔在學校點又點,做父母有何感受呢?

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.