鬧香港人係狗?民政部同孔慶東一齊收檔吧

左翼21班大中華假左仔仲喺度幫班中國人辯護果陣,聽清楚孔慶東,喺民政部做大股東嘅第一視頻度講乜,話香港人係狗。

孔慶東係人渣,相信好多人都知,呢鋪踩到頭上,睇嚟孔慶東好想做港獨之父。

第一視頻架構
第一視頻辦公地點

冤有頭,債有主,孔慶東唔想真係做香港國父,唔該收回言論並且道歉,可能你遇得果啲大中華假左膠,或者X建聯班友太多,但正常住香港嘅人,係唔會接受你呢挺言論,畢竟香港人都係李小龍嘅支持者。李小龍,正係香港嘅國家性格反映。




26 thoughts on “鬧香港人係狗?民政部同孔慶東一齊收檔吧

  1. Murphy’s Law; Anything that can go wrong will go wrong.

    香港人, 對中國死心吧! 台灣人, 你們看得見嗎?

  2. 向世界輸出有毒產品/食品,製造大量環境污染,支持北韓、非洲、中東等獨裁政權。
    虐殺動物,食貓狗….
    隋便都可以數出幾十種罪的強國人,你真的是魔鬼派來破壞地球的使者嗎?

  3. reply dbdb,

    騎劫左好耐
    你有無回鄉證? 申請書上要聲明自己係中國公民先可以交form

    所以有回綁證就認左自己係中國公民, 呢點我都好有意見

  4. 最衰小弟唔識日文,唔係今日即刻譯咗大石英司本名書,一定大賣!世澤兄,你好似識日文㗎喎,你譯我第一個買。

  5. Lantern,

    I think we need to think of doing the translation instead of just thinking! Any good idea for this?

  6. 中共要維穩,就唔該快啲閹鳩咗孔慶東這類人。順便管下自由行同啲雙非孕婦。連我這個強烈愛國份子都有了改變立場嘅念頭。港獨、粵獨、李登輝”七塊論”的資料那裏找?

  7. 耐性,各位。港共/中共最想激嬲香港人搞一場了無意義,純粹發洩情緒的暴動,將民情導向到反暴力方向並將香港自治的嫩苗摧折,此嫩苗得來不易。如果香港自治意識在一九八四年時就有,我們如今就不用受奴役了。

  8. 中共個頭近,臨死總會發下up風的。香港人從文革一路以來,見慣北佬們high咗毛毒左毒個挻手口吐白味舞足蹈語無論次,有何大驚小怪。渠地不嬲都係癈up,一味靠吹靠嚇的,只不過近三十年做左美國佬隻雞,才會聲大夾惡。相反,香港城邦自治呢個蘇蝦,身繫香港人福祉,溝通東西文明的大任,是重中之重。而家就快蘇得,大家千祈唔好動咗胎氣,BB好小氣的。

  9. 雙非孩的父母選擇了在狗和狼的地方生豬。
    請回到豬的地方生豬。
    請政府在所有地方只用殘體字告訴它們香港法律。

  10. 香港人講普通話是為了同豬一起吃狗和狼。
    看看這些高官,在豬的地方做豬,在狗和狼的地方,想食狗和狼!

  11. Lantern, Felix, I don’t know you guys but maybe I can help the translation. E-mail me if you guys like. I’m a Canadian and BN(O) holders residing in Japan for more than 12 years.

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.