土共嘅政治意志真係流到唔恨


立 法 會 不 足 法 定 人 數 流 會

2012-05-03 HKT 09:18
立 法 會 早 上 復 會 , 因 不 足 法 定 人 數 , 主 席 宣 布 流 會 。

我以為要玩到禮拜五班友先投降,點知今朝啲友仔已經投晒降。你話,呢班土共邊有政治意志,隨時一有外敵入侵,第一個出嚟賣國就係呢班友。中共果然專養廢柴,怕呢班土共嘅個個都係傻。


4 thoughts on “土共嘅政治意志真係流到唔恨

  1. 但有人分析可能梁振蠅想搞掂點樣安插佢D副局長、副局長助理先。反正估計有排都通過唔倒,民賤聯先至做個順水人情。

    大家要小心留意梁賊到底安插甚麼人,有幾多土共同共青團。隨時以後局長、公務員全部都係佈景版,局長的助理的助理先至係真正老闆,在幕後垂廉聽政。

  2. 之前在下去信立法會發表立法會修訂條例意見時已經寫了, 建制派毫無執政意志, 仍停留在小學生水平. 今天這班友的表現, 全部應驗.

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.