青年關愛協會搵人扮保安搏大霧

香港青年關愛協會班恐怖分子四處阻街,近排市民頻頻對呢班友採取行動果陣,有條友著住保安制服,意圖阻止市民或政府人員清理物件。

但有人提供對呢班hihi嘅觀察紀錄,呢條友唔似係乜嘢保安人員。

IMG_4007
2012年11月7日拍攝紀錄

IMG_5435
2012年11月20日拍攝紀錄

呢條友平日正職係唔係保安我唔知,但呢條友肯定係關愛協會啲友嚟。我十分有興趣知道,柏高呢間公司係知情情況下接咗關愛協會嘅order,定係有員工出面秘撈,擺咗公司上檯都唔知嘞。


4 thoughts on “青年關愛協會搵人扮保安搏大霧

  1. 死全家五毛党無惡不作,背後當然有黑水喉射住,有錢請真假食蕉不足為奇。

    有食蕉睇場又如何?可以大模廝樣犯法?姦淫擄掠?五毛土共同黑社會有乜分別?

  2. 所有提供人員在有報酬的情況下為他人擔任保安工作的公司均須持有有效的保安公司牌照。根據《保安及護衞服務條例》,除根據及依照牌照行事的公司外,任何人提供、答允提供或自認正在提供任何人員在有報酬的情況下為他人擔任保安工作,即屬違法。

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.