土共同張曉明打緊嘅仆街算盤

愛黨力呢班恐怖分子已經走火入魔到一個極點,為咗自己權力不惜犧牲香港,以及中國人、日本人嘅性命。中日開戰,對全世界都係輸,西方傳媒已經不斷叫安倍晉三咪硬膠發軍國主義春秋大夢,依家香港就有愛黨力呢班仆街。

全國人民代表大會常務委員會決定宣佈戰爭狀態或因香港特別行政區內發生香港特別行政區政府不能控制的危及國家統一或安全的動亂而決定香港特別行政區進入緊急狀態,中央人民政府可發佈命令將有關全國性法律在香港特別行政區實施。

呢班冚家X睇中係呢條條友,所以唔應該係愛黨力呢班白痴識呢條,而係張曉明十分渴望用呢條,令佢正式成為香港皇帝,如果中日開戰,中國輸咗都唔緊要,佢地喺香港搶完就走,你死你嘅事,佢地個個就諗計逃到海外。

所以無論為邊個利益都好,愛黨力呢班友係非除不可,呢班賊就係太過明目張膽。但可以肯定一樣嘢,你班土共用《基本法》18條亂嚟,仲有條《基本法》22條同《中英聯合聲明》,違反《中英聯合聲明》,一旦中日開拖,隨時俾藉口英國返嚟,一旦香港脫離老共,香港人應該知第一時間應該對付邊班賊。


10 thoughts on “土共同張曉明打緊嘅仆街算盤

  1. 九0翕無限吹噓慫恿戰爭的,理應第一時間綑綁送上戰場最前線。

    潮州辣妹死全家爱党力?噴口水打飛機都未夠班!

  2. 嚸解中囯人可以將個心字從愛字中掦去呢?
    我在英屬香港出生,點解唔可以揮港英旗呢?真係一D都唔明。

  3. 大6正苦絕對唔會打呢場杖,因為一打就露底;
    全國的愛國熱血糞青的美夢立即破滅。

  4. 補充:
    索馬利幾個污合之眾組成並只駕駛爛木船的海盜都只可以用錢解決的中國解放軍海軍部隊,可以有幾大的能力?

  5. Communist want this type of people to ‘support’ their policial power in CN. Anyway poor them, they have been used!

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.