譚耀宗擺明車馬就係雙重標準

大班捉咗譚耀宗上D100解釋,相信網台以往好少烽煙節目可以咁搵人照肺(A45年代另計),但譚耀宗越解越顯得佢擺明縱容有人亂嚟。

都係果句,如果同長毛大大聲鬧交,講fucking Chinese果個唔係馬恩國,而係黃世澤,咁又點,未講到fucking Chinese已經被保安抬走咗。仲有,如果我講咗fucking Chinese,仲唔成班土共走上平機會叫林煥光用《種族歧視條例》第45條裡面嘅種族中傷對付我?

譚耀宗係更值得丙,身為panel chairman玩雙重標準,我真係食住花生,睇如果有市民喺政制事務委員會嘅f word,譚生係點做裁決。


3 thoughts on “譚耀宗擺明車馬就係雙重標準

  1. 我懷疑譚耀宗當時未必聽到,眾位議員都聽唔到。
    因為個一句fucking Chinese,在他們吵吵下的時候馬突然爆出來。
    看番條片如果唔是有人提出來,都發覺唔到。

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.