搶光環呢樣嘢,務實右派識條鐵咩

  

我一向反對香港機場搞三跑,但少出聲,唔係因為我依家做緊賣飛機呢行,而係我技術上唔夠Michael Mo、Jacky Lim同周月翔熟。

反三跑的人默默耕耘果陣,班左膠無影,左膠無影都算,反正呢班友倒米多過乜,反國教都被葉寶琳搞成咁,反三跑呢班友插手實死無生。最恐怖係公民黨,公民黨內有人當初係不斷打壓Michael Mo反三跑。喺三跑問題上,黎廣德絕對係貫徹始終反三跑,但陳淑莊同譚文豪,哈哈哈。

不過,陳淑莊最核突都唔喺公民黨內,喺黨外都可以好核突,政府拍板反三跑後,有次烽煙節目,我義務約周月翔同Michael Mo phone-in,但最後係,有周月翔無Michael Mo,而當日其中一個主持係陳淑莊囉。

至於班左膠,突然要起個反三跑宇宙大會,Michael Mo、Jacky Lim都唔請,呢班左膠被人拆大台,因為大家睇穿呢班友騎劫功唔輸俾黃毓民呢啲粉皮。

香港政治有幾黑暗,呢班左膠同黃毓民用埋相似暗黑功夫,中共點會唔喺香港玩晒,要保持中道,做個正常人都唔容易。

One thought on “搶光環呢樣嘢,務實右派識條鐵咩

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.