土共造假都唔好造到咁核突

螢幕快照 2015-05-23 下午11.41.30

本來班偽本土走去搞學校,好容易被人搵位入,特別對討伐滋擾林慧思嘅土共係一啲好處都無(班藍絲多謝你班偽本土粉皮,依家佢地真係出師有名搞人),但土共亦明顯做假做得太過。根據以上大成小學嘅通告,今日返學應該係有份活動嘅人。

螢幕快照 2015-05-23 下午11.53.34

而根據家長及學校合作事宜委員會嘅資料,每天返五日學嘅全日制小學,禮拜六係唔駛返學。

我想問:果位小學生係咪嚟做戲?

大家要記住,孔教班友,同道教班友一樣,投共投到傻,湯恩佳係出名一條共匪嚟,佢有乜做唔出。依家佢要搵個學生玩失焦有幾難,呢鑊真係擺明係一場大龍鳳。

講到尾,由民主黨,偽本土到工賊會,成街都係賊,大家要小心。

4 thoughts on “土共造假都唔好造到咁核突

  1. 有人貼過四月通告出黎,成個月前作定假通告﹖
    唔係話唔得,不過你假設既野越多,可信度就越低咁解o者。

    根本依家星期六有人返學就唔係乜野奇怪既事,呢個年代做老師唔係咁嘆的。(我份校曆表仲寫明有暑假既添。so? :P)

    退一萬步說,就算佢真係專登搵班小朋友番黎做人盾,你中左伏就係中左伏,唔通佢造假人地就會調番轉同情你﹖

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.