由今天起,我們向Google Adsense說不!

由今日開始,本blog恢復商業營運,但唔會再用Google Adsense,而用Clicksor或其他唔係咁多支那員工嘅Publisher機構取代

自維基支那管理員無理投訴我,令我adsense戶口被封後,儘管blog.martinoei.com喺Google Adsense系統唔係banned site,但我用其他Adsense戶口加廣告都被拒,咁係咪代表維基支那管理員可能係Google Adsense部門員工,呢件事太恐怖,咁樣契丹要邊個網媒死都好容易。畢竟網媒未到一個可以擺脫廣告生存嘅位置。

因此,由今天起,我會採用多元廣告代理政策,同埋避免用太多支那人嘅代理,以策安全。




發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.